Τα ραδιόφωνα της ΕΙΙΡΑ στο πλευρό του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής. 18/12/2018

Παρέμβαση ΕΙΙΡΑ για τη διαχείριση και απόδοση των δικαιωμάτων στους δημιουργούς.
30/11/2018
H ΑΕΜΑΡ αναβαθμίζει την έρευνα ραδιοφωνικής ακροματικότητας 18/02/2019
18/02/2019

Τα ραδιόφωνα της ΕΙΙΡΑ στο πλευρό του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής. 18/12/2018

 

Με την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ επιχειρείται φίμωση της ελευθερίας του τύπου και στοχοποίηση της ίδιας της δημοκρατίας. Τα ραδιόφωνα της Αθήνας, τα μέλη της ΕΙΙΡΑ, βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή. Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας, με την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και της εγγύησης της ελευθερίας του λόγου.

Παράλληλα ζητάμε από την Πολιτεία και τις αστυνομικές αρχές την ταχύτερη δυνατή απόδοση στη δικαιοσύνη των υπευθύνων, αλλά και από όσους εδώ και καιρό στοχοποιούν τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους να αναλογισθούν, επιτέλους, την ευθύνη τους.

Αθήνα, 18/12/2018

 

Για την ΕΙΙΡΑ

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής, εκπροσωπεί τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, ενώπιων αρμόδιων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών αρχών ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, αλλά και ενώπιον κάθε εταίρου που σχετίζεται με θέματα ραδιοφωνίας, με στόχο την προαγωγή θέσεων και προτάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας. Η ΕΙΙΡΑ έχει δημιουργήσει μαζί με την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ), με σκοπό τη μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

 

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@eiira.gr