Τα ραδιόφωνα της Αττικής στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας 31/07/2018

Με νέο ΔΣ η ΕΙΙΡΑ απέναντι στον παράλογο νέο φόρο 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ 24/07/2018
28/08/2018
Radiodays Europe. The meeting point for the world of radio and audio
30/08/2018

Τα ραδιόφωνα της Αττικής στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας 31/07/2018

 

Οι ραδιοφωνικές επιχειρήσεις-μέλη της ΕΙΙΡΑ, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα της Αττικής, εκφράζουν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική.

Ως ενεργός κοινωνικός εταίρος, η ΕΙΙΡΑ βρίσκεται στη διάθεση των εντεταλμένων οργάνων πολιτικής προστασίας, για μελέτη και σχεδιασμό αξιοποίησης των μέσων ραδιοφώνου, ως μηχανισμού ενημέρωσης πολιτών, κατά την εφαρμογή των σχεδίων έκτακτης ανάγκης.

Η διεθνής εμπειρία αναγνωρίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ραδιοφώνου, τη φορητότητα και την αυτονομία του, με πρόσβαση σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, χωρίς απαίτηση τεχνολογικών δεξιοτήτων, και τον εντάσσει στο μηχανισμό ενημέρωσης και οδηγιών προς τους πολίτες.

Υποχρέωση όλων μας είναι να εργαστούμε, ώστε να μη ξανασυμβεί τέτοια καταστροφή.

Αθήνα, 31/7/2018

 

Για την ΕΙΙΡΑ

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής, εκπροσωπεί τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, ενώπιων αρμόδιων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών αρχών ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, αλλά και ενώπιον κάθε εταίρου που σχετίζεται με θέματα ραδιοφωνίας, με στόχο την προαγωγή θέσεων και προτάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας. Η ΕΙΙΡΑ έχει δημιουργήσει μαζί με την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ), με σκοπό τη μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

 

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον

Δημήτρη Κωνσταντέλλο στο info@eiira.gr