Στα χέρια των ραδιοφωνικών σταθμών τα πρώτα ευρήματα της νέας και αναβαθμισμένης έρευνας ακροαματικότητας ραδιοφώνου. 11/04/2019

Η ΕΙΙΡΑ με ενεργό συμμετοχή στην ευρωπαϊκή ένωση ραδιοφώνων AER, στις Βρυξέλλες. 21/03/2019
21/03/2019
Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΓΓΤΤ και ΕΙΙΡΑ, για την επίλυση ζητημάτων της ραδιοφωνίας.
24/04/2019

Στα χέρια των ραδιοφωνικών σταθμών τα πρώτα ευρήματα της νέας και αναβαθμισμένης έρευνας ακροαματικότητας ραδιοφώνου. 11/04/2019

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των ευρημάτων της αναβαθμισμένης έρευνας ακροαματικότητας  της ΑΕΜΑΡ, κατά το πρώτο δίμηνο διεξαγωγής της, 11/2 έως 08/4, που διεξάγουν οι εταιρίες MRB HELLAS και GLOBAL LINK, με τη συνεργασία και επιστημονική εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τρίτη 11/2, μετά από τη διαγωνιστική διαδικασία της ΑΕΜΑΡ και την ανάθεση του έργου στις δύο εταιρείες.

Στον σχεδιασμό της έρευνας, μεταξύ άλλων, συμπεριελήφθησαν:

  1. Εισαγωγή συνεντεύξεων σε κινητά τηλέφωνα, σε ποσοστό 50% του συνολικού δείγματος, με στόχο την πληρέστερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή του συνολικού πληθυσμού.
  2. Ταυτόχρονη υλοποίηση της έρευνας από δύο εταιρείες, οι οποίες δρουν ανεξάρτητα, εφαρμόζοντας κοινή μεθοδολογία, με την εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου και της ΑΕΜΑΡ.
  3. Αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των υποδομών των αναδόχων, με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διενέργεια της έρευνας, του ελέγχου από την ΑΕΜΑΡ καθώς και την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων της έρευνας, σε εφαρμογή της GDPR.

Επισυνάπτονται οι σχετικοί πίνακες εδώ:

2019_11ΦΕΒ-08ΑΠΡ_#1 Διμηνιαίο Τεχνικό Δελτίο

Για την ΑΕΜΑΡ

Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΕΜΑΡ) αποτελεί αστική εταιρεία μη κερδοσκοπική, που δημιουργήθηκε από την ΕΙΙΡΑ (Eνωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής) και την ΕΔΕΕ (Eνωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας), με σκοπό την ανάθεση συστήματος μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

 Για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@eiira.gr