Η έρευνα ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ «πάει» στη Θεσσαλονίκη.

#5 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ σταθμών Αττικής| Περίοδος 05/11/2019 έως 13/01/2020
21/01/2020
#6 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ σταθμών Αττικής| Περίοδος 14/01 έως 09/03/2020
17/03/2020

Η έρευνα ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ «πάει» στη Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα ακροαματικότητας ραδιοφώνων που σχεδίασε η Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΑΕΜΑΡ) με την επιστημονική υποστήριξη του Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Πετράκου από σήμερα 28 Ιανουαρίου 2020 διεξάγεται και στη Θεσσαλονίκη. Η επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αττική κατά τους τελευταίους δέκα μήνες και η κατοχύρωσή της ως πολύτιμο εργαλείο για τη διαφημιστική και ραδιοφωνική αγορά, δεν άργησαν να δώσουν «διαβατήριο» και για τη ραδιοφωνική αγορά της Θεσσαλονίκης, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της διαφημιστική επένδυσης στις τοπικές ραδιοφωνικές επιχειρήσεις.

Τις μετρήσεις θα διεξάγουν καθημερινά, απο κοινού, οι εταιρείες MRB HELLAS και GLOBAL LINK, όπως και στην Αττική, ακολουθώντας τις ήδη εφαρμοσμένες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, υπό την αιγίδα της ΑΕΜΑΡ, σύμφωνα με την τεχνογνωσία που έχει κατακτηθεί. Ειδικότερα, η μέτρηση περιλαμβάνει τη διενέργεια συνεχούς τηλεφωνικής έρευνας σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, καθώς και την ενσωμάτωση, τον έλεγχο και την ανάλυση των δεδομένων με τη βοήθεια του προηγμένου λογισμικού CHOICES 4.

Για την ΑΕΜΑΡ
Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΕΜΑΡ) αποτελεί αστική εταιρεία μη κερδοσκοπική, που δημιουργήθηκε από την ΕΙΙΡΑ (Eνωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής) και την ΕΔΕΕ (Eνωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας), με σκοπό την ανάθεση συστήματος μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση επι θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@eiira.gr