#2 Διμηνιαίο δελτίο ακροαματικότητας ραδιοφώνου και ΡΦ σταθμών Αττικής, περιόδου 08Απρ19-16Ιουν19.

Πρόταση της ΕΙΙΡΑ για παροχή φορολογικού κινήτρου στους διαφημιζόμενους για διαφημιστικές επενδύσεις
17/05/2019
Δεν είναι έτσι, αν έτσι νομίζετε, Πρωθυπουργέ κύριε Αλέξη Τσίπρα.
24/06/2019

#2 Διμηνιαίο δελτίο ακροαματικότητας ραδιοφώνου και ΡΦ σταθμών Αττικής, περιόδου 08Απρ19-16Ιουν19.

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των ευρημάτων της αναβαθμισμένης έρευνας ακροαματικότητας  της ΑΕΜΑΡ, κατά το δεύτερο δίμηνο διεξαγωγής της, 08/4 έως 16/6, που διεξάγουν οι εταιρίες MRB HELLAS και GLOBAL LINK, με τη συνεργασία και επιστημονική εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στον σχεδιασμό της έρευνας, μεταξύ άλλων, συμπεριελήφθησαν:

  1. Εισαγωγή συνεντεύξεων σε κινητά τηλέφωνα, σε ποσοστό 50% του συνολικού δείγματος, με στόχο την πληρέστερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή του συνολικού πληθυσμού.
  2. Ταυτόχρονη υλοποίηση της έρευνας από δύο εταιρείες, οι οποίες δρουν ανεξάρτητα, εφαρμόζοντας κοινή μεθοδολογία, με την εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου και της ΑΕΜΑΡ.
  3. Αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των υποδομών των αναδόχων, με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διενέργεια της έρευνας, του ελέγχου από την ΑΕΜΑΡ καθώς και την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων της έρευνας, σε εφαρμογή της GDPR.

Επισυνάπτονται οι σχετικοί πίνακες εδώ:

2019_08 AΠΡ-16ΙΟΥΝ_#2 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας

Για την ΑΕΜΑΡ

Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΕΜΑΡ) αποτελεί αστική εταιρεία μη κερδοσκοπική, που δημιουργήθηκε από την ΕΙΙΡΑ (Eνωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής) και την ΕΔΕΕ (Eνωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας), με σκοπό την ανάθεση συστήματος μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

 Για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@eiira.gr